Trunks

Trunks

Trunks a Dragon Ball Z és Dragon Ball GT anime- és manga sorozatok szereplője. Vegita és Bulma fia. Trunks két módon jelenik meg: Jövőbeli Trunks (Mirai no Torankusu) és (Kicsi) Trunks. Szinkronhangjai: Japán - Kuszao Takesi, Magyar - Szokol Péter.

Megjelenése

Trunks Saiya-jin származása ellenére megjelenésben meglehetősen elüt a hagyományos Saiya-jin kinézettől: levendulaszínű hajjal és kék szemmel rendelkezik, amelyeket egyértelműen Bulmától örökölt. Azonban az arca némileg emlékeztet Vegitáéra, ahogyan azt páran meg is jegyezték a sorozat során. Amíg elkezdi az edzést a Lélek és Idő Termében Vegitával, addig kék Capsule Corporation logóval ellátott kabátot, fekete pólót, barna övet, fekete nadrágot és barna csizmát hord. Miután elkezd edzeni az apjával, ugyanolyan ruhát kezd el hordani ő is: kék kezes-lábas, fehér kesztyű és csizma, valamint Saiya-jin típusú mellpáncél. Trunks legjellegzetesebb eszköze az egyenes kétélű kardja, amit többször bevet, míg C18 el nem töri. Azonban a Super Android 13 és a Bojack Unbound című filmekben ismét előkerül, és használja a kardját.

Személyisége

Trunks személyisége, szemben az apjáéval, nagyon tisztelettudó és kifinomult. Becsületes, segítőkész és egyenes személy, aki nagyra tartja barátait és megpróbál annyit tanulni tőlük, amennyit csak lehet. Nagyon megfontolt, tanul a hibáiból (ezt mutatja az is, hogy a Ultra Super Saiya-jin szintjének használatát elveti) és jobban kedveli a minél kevesebb kockázattal járó megoldásokat, például inkább még inaktív állapotban pusztította volna el az androidokat, szemben apjával, aki hagyta volna, hogy C20 (Dr. Gero) aktiválja őket, hogy megküzdhessen velük. Ezen konfliktusok ellenére tiszteli és szereti apját, ami több alkalommal bizonyossá válik. Miután Tökéletes Cell megölte Trunksot, bizonyos lett az is, hogy Vegita is kedveli Trunksot, eltérő mentalitásuk ellenére.

A mai dátum: 2018. Jul. 17.

Valid HTML 4.01 Transitional Érvényes CSS!